Az elmúlt évtizedekben nagyon sok ember hitt abban, hogy a pártpolitika egy „kötelező rossz”. A választási törvényre hivatkozva magyarázkodtak az ész nélkül alakuló pártok, pártocskák és toborozták a tagokat, mondván ez csak formalitás, ha nyerünk, ha bekerülünk a Tisztelet Házba mi nem a pénzért, nem a hatalomért tesszük.

Rendre kiderült, hogy meg lettünk vezetve, be lettünk csapva, szemrebbenés nélkül hazudtak a megélhetési politikusok az arcunkba.

Így volt ez a Jobbikban is így van ez a Mi Hazánkban is.

Szerencsére mindig több ember látja be, hogy csak és kizárólag eszköznek kellettek ahhoz, hogy a pénzéhes, hatalom centrikus „képviselők” hozzájussanak az adófizetők milliárdjaihoz és nagyon gazdagon havonta milliókat (sok-sok milliót) zsebre téve, hazudjanak tovább!!!

A mi kis egyesületünk sem véletlenül jött létre!

Mi valóban segíteni, képviselni szeretnénk az embereket és csakis a párt politika mentes CIVIL ÖSSZEFOGÁSBAN hiszünk!

Örülünk, hogy Veszprém megyében is újabb és újabb civil szerveződések alakulnak és egyre többen távolodnak el a hazug, álságos pártoktól!

Az elmúlt hetekben több tucatnyian jelentkeztek nálunk , hogy támogassanak bennünket szimpatizánsként is, de sokan be is szeretnének lépni az egyesületünkbe.

A honlapunkon megtalálható a jelentkezési ív, de a facebook oldalunkon ( https://www.facebook.com/nre.hu) a telefon számunk és minden elérhetőségünk is.

Várunk minden jó magyar embert aki elolvassa a honlapon található alapszabályunkat, egyetért vele és tevékenyen civilként szeretne is tenni a jövőnkért.

Pártokráciától mentesen, civil egyesületként minden magyar ember számíthat ránk.

Immár szakértőkkel (jogászokkal, közgazdászokkal, mezőgaszdászokkal, építészmérnökökkel, erdőmérnökökkel, állattenyésztőkkel, orvosokkal, gyógynövény termesztő szakemberekkel ) közösen dolgozunk!

Keressenek bennünket, kövessenek bennünket, ajánljanak bennünket, ….köszönjük!!!

E.I.

https://www.nre.hu

https://www.facebook.com/nre.hu

Kép forrása: független hírügynökség