Nem hittük volna mikor az első bejelentésekre autókba pattantunk és mentünk fényképezni, videózni a gyomorforgatóan gusztustalan szeméthegyeket az erdőkben, völgyekben, patak partokon, hogy ennek sosem lesz vége.

Azt hittük egyedi kirívó esetekbe botlottunk, kicsi nyilvánosságot adunk neki, megkeressük a szerveket, feljelentést teszünk és büszkék lehetünk magunkra. Tettünk valamit a környezetünk tisztaságáért. HÁT NEM!!!

Sajnos ez nem megy, olyan végeláthatatlan mocsokba, szemét tengerbe, szennyezett erdőkbe jártunk az elmúlt hetekben, hogy tisztán látszik az utolsó utáni órában vagyunk, mi ezt megoldani soha nem fogjuk tudni.

Ha száz egyesület és még száz alapítvány fog össze akkor sem.

Csak és kizárólag a törvények ereje és súlyos büntetések kiszabása valamint a valódi akarat, a valódi tettek segíthetnek.

Mi természetesen továbbra is harcolunk, sok környezetvédő szervezettel, egyesülettel összefogva, de országos összefogásra és kormányzati segítségre van azonnal szükség ahhoz, hogy pár éven belül ne fulladjunk bele a szemétbe.

Mi a tényfeltáráson és valós tények közlésén kivül megkerestünk képviselőket, jogászokat, természetvédelmi szakembereket.

Kell, hogy történjen valami mert nem mehet ez így tovább, hogy az erdők bokáig vannak terítve, veszélyes hulladékkal, háztartási szeméttel, törmelékkel, autógumikkal …és mindennel aminek a szeméttelepen lenne a helye.

Nézzék meg az újabb két videónkat, melyeket Veszprém megyében Tapolca, Devecser és Sümeg környéki erdőkben forgattunk. Elképesztő, borzalmas, felháborító!!!

Első videónk ma délelőtt 9:30-kor kerül ki a weboldalunkra és a közösségi felületekre, a második része ma délután 17:00-kor.

Kövessenek bennünket és osszák meg minél többen, jusson el minél több emberhez.

Köszönjük szépen!

https://www.facebook.com/nre.hu