Sajnos bármilyen hasznos és valódi nemzetmentő munkát végzünk, mint nemrég bejegyzett egyesület szinte egyenlő a nullával az esélyünk arra, hogy két éven belül bármilyen állami támogatásban, pályázati pénzben részesüljünk.

Ezért fordulunk mindenkihez  nagy tisztelettel, hogy aki a legcsekélyebb támogatásban is tud minket részesíteni, tegye meg!

A kezdetektől fogva az alapító tagok és a szimpatizánsaink segítségével és anyagi áldozatával működünk, de ez véges és kevés. Bármennyire fáj ki kell mondanunk pénz nélkül nem tudunk úgy működni, hogy az erdményes, értékes, hasznos legyen.

Az ÉRTÉKET KÉPVISELŐ HAGYOMÁNYŐRZÉS, VALÓDI ÁLLAT ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM  területein hatékonyan működünk már és látható eredményeket tudunk felmutatni. Ezeken a területeken szeretnénk a továbbiakban is olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek kézzel fogható eredményeket produkálnak.

Ehhez szükségünk van az Önök támogatására, amennyiben egyetértenek nemzetmentő munkánk fontosságával, hasznosságával, hálával köszönjük a segítséget az utókor nevében is!

BANKSZÁMLASZÁMUNK: 10104820-77792500-01005003

Budapest bank

Weboldalunkat ( https://www.nre.hu ) több százezren látogatják már, Kövessenek bennünket Önök is!

Mi minden egyes fillérről, amely az egyesülethez támogatás címén érkezik rendszeresen el fogunk számolni!!!