A karácsony a keresztény világban Jézus születésének megünneplésén kivül még sok minden mást is jelent.

Jelenti a családi együttlétet, a család melegét, az emberek egymás iránti szeretetének kimutatását. Komoly háborúkban szenteste, vagy egész karácsonykor tűzszünet volt a harctéren, nem egy esetben a szemben álló felek együtt ünnepelték a karácsonyt.

Évek óta beszélünk róla, hogy hova tart a világ, hogy vesznek el értékeink, az ünnepeink értéke is.

Elöször „csak” a multik rombolták szét a meghittség, a meglepetés varázsát azzal, hogy már hetekkel, sőt hónapokkal az ünnep előtt milliárdos árúkészletekkel csábították, csábítják vásárlásra az embereket. Így az ünnep elérkeztekor már szinte érdektelen a fa díszítés, szaloncukor és egyebek, mert már októberben, novemberben ezt látták az emberek minden multiban, tv. reklámban.

Azért ezt még a legtöbben helyén tudtuk kezelni, tudtunk a karácsonynak örülni, akinek lehetősége, módja van rá most is próbál családi, meghitt szeretetteljes napokat varázsolni.

Viszont két dolog nagyon fontos! Ez a „szeretetteljesség” egyre álságosabb, mert ugye nem egy karácsony alkalmával kellene egymást szeretni, nem megfelelés kényszerből kellene örömöt okozni a környezetünknek, szeretteinknek, hanem az év minden napján.

Ehhez pedig jött a nyakunkba egy olyan világ amire nem lehet szavakat találni!

Az a covid hisztéria ami ilyen szinten meg tudja osztani a világot, az a média, ami semmilyen emberi érzelmekkel nem foglalkozva 24 órában önti a szennyt, a hazugságot, a fenyegetést, a rémisztgetést az emberekre, az már mindent, de mindent felülír.

A legnagyobb baj természetesen most is az emberekkel van.

Szinte mindenki látja, tudja, hogy a média hazudik, befolyásol, elterel stb……ennek ellenére bámulják, nézik, olvassák az agymosásra épített híreket. Rettegnek, félnek. Majd már a saját környezetükben gyűlölködnek, egymást szidják, családon belül összevesznek, munkahelyen nem beszélnek, az interneten betűk mögé bújva gyalázkodnak.

Mindezt úgy, hogy a média, a hazug politikusok, a celeb pénzért megvett orvosok és a  pénzcentrikus háttérhatalom kénye kedve szerint alakulnak a dolgok.

Eltünőben a már eddig is több sebből vérző emberi kapcsolatok, a normalitás, az igaz barátságok és a karácsony valódi üzenete!

A szeretet, a béke, a nyugalom, a megbékélés.

Ne legyen kétségünk afelől, hogy az ünnepek minden napjának minden órájában ugyanúgy fog ömleni a szenny, a fenyegetés, a hazudozás a médiából ahogy a hétköznapokon közel két éve folyt.

A megosztottság azzal a két szóval, hogy OLTOTT és OLTATLAN szinte visszafordíthatatlan dolgokat inított be a világban.

Itt van 2021 karácsonya! Kedves emberek, kedves mindenki!

Ne hagyjuk, hogy ez így menjen tovább, ne üljenek le a gyerekekkel maszkban a karácsonyfa mellé és az ünnepi asztalhoz, ne vegye el totálisan ez a káosz az értéket, az emberek eszét!

Eszméletlen mennyi agymosott embertársunk megzakkant már.

Egyedül ül az autójában és nyakig maszkban van?!

Nem engedi az oltatlan nagymamát az oltott gyermek az unokához karácsonykor….sorolhatnák métereken át az abnormális dolgokat.

NE HAGYJUK, NE TEGYÜK TÖNKRE A SAJÁT ÉS GYEREKEINK KARÁCSONYÁT ÉS A JÖVŐT SEM!!!

Legyen ez a 2021-es karácsony üzenete!

Ami a legfontosabb, hogy vigyázzunk magunkra, egymásra, mert vírusok, járványok mindig voltak, vannak és lesznek is!

Ez viszont nem azt jelenti, hogy el kell veszíteni a józan eszünket!

A Nemzetmentő Radikális Egyesület minden tagja és szimpatizánsa nevében kívánunk egy valódi békés, áldott, szeretetteljes ünnepet megosztottság nélkül minden embernek. Fajtól, bőrszíntől, vallástól és politikai nézettől függetlenül.

https://www.nre.hu

https://www.facebook.com/nre.hu

Kép forrása: Ingyen háttérképek