Már kevesek a szavak, az írások, a cikkek már tettek kellenek!

Vallástól, világnézettől függetlenül össze kell fogni az embereknek, hogy megállítsák ezt az őrületet.

Nem lehet elégszer leírni, hogy ébresztő emberek!!! Sokaknak nem elég még mindig a hazugság cunakmikba öltöztetett ellentmondásosnál, ellentmondásosabb „víruskezelés”?!

Ami totálisan megaláz, megoszt, diszkriminál bennünket és az emberi jogainkat típorja sárba.

Lángokban áll fél Európa már, természetesen erről a jól irányított, lefizetett média nem számol be. Ébredeznek az emberek egyre többen, egyre több helyen.

Belátják, hogy az a duma, hogy az oltás működik, hogy az oltás életet ment szemet szedett hazugság.

Több okból is.

Egyrészt a kórházban ápolt állítólagos „nagy tömegek”, még őszerintük is kb. 50 %-ban oltottak???!!!

Másrészt már nem egy, vagy max. kettő oltás kell az amúgy totálisan bevizsgálatlan injekciókból (mert szerte a világban tiltakoznak a szakemberek, hogy védőoltásnak nevezzenek kisérleti stádiumban lévő szereket), henem kell a harmadik, negyedik és fél évente mindig mégegy!!!

Milliónyian nem járvány és vírus tagadók vagyunk, ….dehogy!

Racionálisan gondolkodó, gyermekeik, unokáik és nemzetük jövöjét féltő emberek vagyunk csupán.

Most már nem vagyunk a világuralmi terveikhez elegen nekik mi, a felnőttek….most már a gyerekeinket akarják!

Most már a gyerekeinket használják kisérleti nyúlként.

Most már nem elég, hogy a társadalmat összeugrasztották totálisan, testvért a testvérrel, barátot a baráttal…..nem, ez nem elég!

Most eszement ámokfutással, olyan ellentmondással ami már önmagában az alkalmatlanság bizonyítéka tönkre verik, kisemmizik az amúgy is „mostoha” egészségügyiseket, pedagógusokat, rendvédelmiseket stb.

Hoznak egy rendeletet amivel kötelezik ezen szektor dolgozóit az oltakozásra, megzsarolva őket, hogy amennyiben nemet mondanak ki vannak rúgva!

DEEEEE hoznak egy másik rendeletet, amiben megtiltják ugyanezen embereknek, hogy elhagyják a munkahelyüket, felmondjanak, leszereljenek???!!!

Kérdezzük: NORMÁLIS???…..nem, nem normális!

Sorolhatnánk órákon át az ellentmondásos hazugságokat, a társadalmat szétverő, megosztó mocskosnál, mocskosabb intézkedéseiket, de nem tesszük.

Mást teszünk! Minden törvényes eszközt megragadva kiállunk egymásért, kiállunk azokért az emberekért akik a legjobban szenvedik meg ezt a gyalázatot. Azokért az orvosokért, nővérekért akik az életüket kockáztatták sokszor, hogy a miénket megmentsék…..azokért a pedagógusokért akik nevetséges fizetésekért tanítottak évtizedeken keresztül bennünket és gyerekeinket, de most kisemmizettek lesznek, ha nem állnak be a diktatórikus, hazug világukba……azokért az ember társainkért akik az áldatlan állapotok miatt mentek tönkre anyagilag, egészségileg……és azokért is akik az ellátatlanság miatt vesztették el családtagjaikat, ismerőseiket, mert az egészségügy összeomlott.

Nem oltott vagy oltatlan!!! Hanem minden normalitás párti ember kutya kötelessége megtenni ezt egymással összefogva.

Lassan odajutunk, hogy sokkal több oltott honfitársunk keres meg bennünket mint oltatlan, hogy elege van, tévedett, hitt nekik de kár volt!

Mi az emberi jogok, az emberi méltóság, az utódaink védelmére szólítunk fel MINDENKIT!

A diszkrimináció, a megosztottság, a megalázás helyett.

Keressenek bennünket, csatlakozzanak hozzánk, kövessenek bennünket és vegyenek részt a rendezvényeinken, mert mindannyiunkra szükség van, hogy egy élhető jővő reménye megmaradjon.

https://www.nre.hu

https://www.facebook.com/nre.hu

Kép forrása: egészségkapu.hu