EGYIK LEGFONTOSABB CÉLUNK A HITELES, VALÓDI,ÉRTÉKES INFORMÁCIÓK MINÉL TÖBB EMBERHEZ VALÓ ELJUTTATÁSA!

Civil egyesületként teljesen eltérő módon mint a többségében hazug, érdek, pénz és pozíció orientált pártpolitikusok, mi csak és kizárólag a valós információt osztjuk meg, származzon az az élet bármely területéről.

Miért is tartjuk ezt fontosnak?

Azért mert szinte senki nem teszi ezt meg a társadalomban!

Az átlagember könnyen megvezethető, mert a megélhetési politikusaink, a pártok azt hazudnak az arcukba folyamatosan amit szeretni hallanának.

Viszont a színfalak mögött, teljesen más folyik és mi ezekről a dolgokról rendszeresen le fogjuk rántani a leplet.

Kérdezzenek, keressenek bennünket mi tabuk nélkül, nyilvánosan mindenre válaszolni fogunk, ha tudjuk a hiteles, valódi választ!

Ez lesz a különbség köztünk és a sok hazáját semmibe vevő érdek ember között.

-Ha álságos és hazug egy környezetvédelmi, vagy  állatvédelmi “program” (mert sajnos sokan ebből is üzletet csinálnak), mi azt is elmondjuk!

-Ha a bejegyzett és működő hagyományőrző csoportokról, egyesületekről kiderül, hogy megélhetési “hagyományőrzők”, azt is elmondjuk.

-Ha a helyközi, vagy országgyűlési választásoknál a sok hazugság, ígéret közt nem igazodnak el a magyar emberek, akkor szakértők segítségével pártatlanul tényként levezetjük, mikor kinek milyen érdeke, haszna van, vagy lesz a begyűjtött X-ekből úgy, hogy kontraproduktív módon nem annak a politikai oldalnak segít az állampolgár szavazata akire adta, hanem pont ellenkezőleg. (Lásd a megélhetési törpe pártokra leadott szavazatok esetét)

-Ha a pályázati pénzek sorsáról, sokszor lenyúlásáról nincs fogalma a nagy többségnek, mi hozzáértők segítségével azt is elmondjuk

Hisszük és tudjuk, hogy szükség van egy ilyen minden érdek nélküli őszinte információ áramlásra, mert az unokáink élhetőbb jövőjét nem a pénzcentrikus világ és nem is a pártok hazugságai fogják elhozni, hanem a minél nagyobb létszámú nemzetmentő munkát végző civilek összefogása!

Ha egyetértesz velünk, csatlakozz hozzánk.

Napról napra többen vagyunk, pár nap alatt sok tízezer ember látogatta meg a weboldalunkat. ( https://www.nre.hu )

Várjuk üzenetben a kérdéseket, ötleteket, hamarosan az utcán is találkoztok az egyesületünk tagjaival, szakértőivel, nagyon sok rendezvényre hívnak bennünket.

“Valódi változás csak akkor lesz ha valódi információk birtokában leszünk”